Usluge

OGRADE I KAPIJE

ograda

Sa našim sistemom kapija i ograda razvili smo stabilnu i kvalitetnu ogradu koja svojom namenom ispunjava sve zahteve industrijskog, komunalnog i privatnog sektora. Promišljena konstrukcija i dobar dizajn kojeg odlikuju horizontalne i vertikalne linije, glatki profilni stubovi bez šiljaka i dodatnih materijala, čine našu ogradu dugotrajnom, funkcionalnom i ekonomičnom. Pored klasičnog ograđivanja, naše ograde našle su primenu i u ograđivanju svih vrsta sportskih terena, stadiona, hala, parkinga itd. Za sve vrste ograda proizvodimo i odgovarajuće kapije. Pored mehaničkih kapija koje mogu da budu: jednokrilne, dvokrilne, klizne i samonoseće, nudimo i kapije na električni pogon. Klizne kapije mogu imati raspon jednog krila i do 15m. Svi metalni elementi su zaštićeni od korozije (epoksidni premaz ili toplo cinkovanje), obojeni ili plastificirani u boji po želji naručioca.

 

PLASTIFICIRANJE METALA

Plastificiranje metala namenjeno je za zaštitu metalnih delova od korozije, habanja kao i za postizanje estetskog izgleda. Postojanost plastifikacije zavisi od kvaliteta površine materijala, pripreme materijala, kvaliteta praha, temperature.

PROTIVPOŽARNA VRATA

ppvrata

Okvir za protivpožarna vrata su izrađena od galvanizovanog "Z" čeličnog profila  sa prostorom za ispunjavanje izolacionim materijalom. Elektrolučno zavarena kutija od čeličnog lima sa izolacionim paketom visoke gustine u zatvorenoj zoni sastavljenim od dva sloja materijala na bazi kalcijum sulfata. Vrata su atestirana u Institutu za ispitivanje materijala IMS Beograd i poseduju atest za protivpožarnost.

POLICE

Sistem sastavljanja elemenata od cevi i kutija je jedan fleksibilan konstruktivni sistem. Daje mogućnost pravljenja svih vrsta polica, regala, stalaka, stolova i sl. za domaćinstvo i komercijalnu upotrebu. Koristi se za opremanje poslovnih prostorija, butika, aranžiranje izloga, izložbenih prostora i prodavnica svih namena kao i za izradu spuštenih plafona. Sastoji se od jakih čeličnih cevi  i kutija različitih dimenzija. Površinska zaštita vrši se elektrostatičkim putem (plastificiranjem)  u preko 200 boja i nijansi po izboru. Površine između cevi mogu se oblagati staklom, ogledalom, mediapan pločama, pletenom plastificiranom mrežom, ivericom ili bilo kojim drugim materijalom.

METALNA GALANTERIJA

Izrada i montaža ograda na terasama, stepenišnih gelendera, metalnih vrata, metalnih prozora, zaštitnih rešetki za sve vrste stambenih i poslovnih objekata.